Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Pane Rottere, zajimalo by mě, kolik mate dětí, kolikrat jste s nimi navštívil ordinaci pediatra a kolik z dětí má nasledky prokazatelne způsobené ockovanim...neni mně jasné, proc proti očkování tak brojite, myslite, ze lepší by bylo neockovat vubec? Pro mě osobně je rozhodujici 'pomer cena/vykon', tedy zdali je větší riziko, že dítě utrpi ujmu nasledkem ockovani nebo že zemře na nějakou z chorob (bude mit trvale nasledky), proti ktere se povinně ockuje, paklize ji dostane. Je pravda, že riziko nakazou nekterych nemoci je zanedbatelne, ovsem pokud bude mit vetsina lidi na ockovani stejny nazor jako vy (=nenecha ockovat), miska vah se zanedlouho preklopi na opačnou stranu. Není od věci, že lide, kteří maji osobni zkušenost s nemocí, jsou prvními ve frontě, kdyzt se očkuje. Oni holt vi, že neni o co stát...

0 0
možnosti
MH

předpokládám, že tady schytám asi tak 1.000.000x minus, ale nemohu si odpustit jednu větu - 13 mrtvých dětí (upřímnou soustrast) výměnou za tisíce přeživších... Smutná, ale přesto přijatelná cena...

3 1
možnosti
MZ

A že by nějaká kompemzace těm, co platí tu přijatelnou cenu(nejenom smrt, ale i nevratná poškození zdraví dítěte)? Trestat, to jde hned.

0 0
možnosti
TJ

Nedávno jsem prodělal pneumokovou sepsi s meningitidou a jsem rád, že tří leta dcera byla již naočkována vakcínou Prevenar 13, což bylo jen doporučené očkování navíc k hexa vakcíně. Naštěstí mám rozhodně větší důvěru k naší pediatričce než k poplašným informacím z internetu, kde se pro mně z nepochopitelných důvodů šíří středověké tmářství, kterému kdybych podlehnul a dceru nenechal naočkovat, mohl jsem si svoji hloupost do smrti vyčítat. Bohužel najdou se lidé, kteří ačkoli nemají odborné znalosti z určité oblasti, tak si dovolí díky svému "kritickému" myšlení rozumovat o věcech, kterým zcela nerozumí a matou druhé poplašnými zprávami o počtech mrtvých dětí následkem očkování.

3 1
možnosti
Foto

Výrobci té vakciny už přiznali, že do ní přidávají konzervační látku s obsahem rtuti, která má negativní vliv na nervovou soustavu, zejména mozek. Nedávno jsem četl, že pokud má někdo v krvi dostatečné množství selenu, tak se negativní vkiv neprojeví. 

Ale bez ohledu na to považuji za bezohledné dávat dětem do krve látku, obsahující rtuť. To je zřejmě důvod, že se v poslední době rodí podstatně více autistických dětí.  Ta rtuť je ovšem také i ve vakciná pro dospělé.

2 2
možnosti
DT

Správně jste řekl - rodí se autistické. Nějaké očkování s tím nemá nic společného.

3 1
možnosti
ND

Vy evidentně počítáte s tím, že čtenáři budou „líní“ aprostě si tu studii nepřečtou. Víte, že když je dlouhá a v angličtině, takto většinu lidí odradí a budou si myslet, že jim z toho děláte výtah. Vysám jste si jí evidentně příliš dobře nepřečetl, možná také máte problém s angličtinou,protože v celé studii se rozhodněnikde nepíše, že by byla prokázána spojitost mezi očkováním a SIDS. To jeomezenost tohle psát. Lékaři i policie případy náhlého úmrtí dítěte prošetřujíextrémně pečlivě. Tahle studie se spojením očkování a SIDS sice zabývá, aledochází k závěrům, že spojitost není, v několika případech dokonce uvádí jasnoupříčinu náhlého úmrtí (například dědičnou nemoc). A to je jenom jeden fakt,který máte v celém příspěvku naprosto překroucený a špatně přeložený. Zkustesi to po sobě nejdřív přečíst příště, než něco dáte na síť. Internet je sicemísto svobodného projevu, ale šířit paniku a překroucené informace, k tomuurčen není.

6 0
možnosti

Víte, ale pokud dítě zemře několik hodin po očkování, a lékaři říkají, že neví, čím to je, ale očkováním to rozhodně není, tak to logicky uvažujícímu člověku přijde poněkud zvláštní. Takže pokud byste ráno si vzala nějakou kombinaci léků, po které by Vás ještě během dopoledne kleplo, tak to taky určitě těmi léky nebude, ale prostě se to stalo "náhodou" a v "náhodném" časovém souběhu s nimi?

2 0
možnosti
KB

Ne často vstupuji do diskusí, ale tohle se už nedá... Prosím vás pěkně, přestaňte tady míchat jablka s hruškami, převracet fakta a strašit lidi!

Nemá smysl tady znovu vyvracet všechny pomýlené teze, navíc to již velmi hezky udělal někdo jiný: http://indruch.blog.idnes.cz/c/452326/jak-se-siri-panika.html  za což velice děkuji.

Snad jen dodám, že kombinace Hexa a Prevenar není povinná a pokud na tom bude rodič dostatečně trvat, lékař bude aplikovat obě vakcíny odděleně. Nejde tedy o žádný chemický experiment na lidech sponzorovaný farmaceutickými společnostmi.

11 0
možnosti
Foto

Takhle hloupe zplacanou propagandu jen tak clovek nepotka ;-D:-/

8 0
možnosti
VZ

Vážený pane autore. To že internet je relativně svobodné médium by přesto neměl být důvod k tomu, aby si tam mohl každý blábolit, co mu slina na jazyk přinese. To co jste vyplodil, nevím zda svou neznalostí problematiky anebo záměrně, by se s trochou nadsázky nechalo klasifikovat jako šíření poplašné zprávy. Píšete o sobě, že jste student, rodič a kriticky myslící člověk. Co studujete nevím, ale medicína to zjevně nebude, protože jinak by Vás za tohle museli rovnou vyhodit. Jako rodiče Vás hodnotit nebudu, i když pro odpůrce očkování, kteří ve svém svatém boji cynicky spoléhají na to, že proočkovaných je v populaci dost a že jejich póza tudíž nebude mít následky, mám obvykle dost peprné výrazy. A to kritické myšlení? Děláte si srandu, když dovedete zplodit toto? To je jak kdyby kovaný komunista vyhlašoval jak miluje američany.

19 1
možnosti

Já bych určitě vzala v úvahu také číslo 12 301 693, což je počet vakcín Infanrix Hexa, které GSK za uvedený rok celosvětově distribuovala. Pokud bylo hlášeno 1742 případů nežádoucích účinků, i když asi převážně těch významnějších až vážných, tak se zdá, že nežádoucí reakce nejsou u této vakcíny příliš časté. Věřím, že počet závažných onemocnění, kterým očkování zabránilo, bude mnohonásobně vyšší.

10 0
možnosti
PS

No jo, ale ono se to vždy přihodilo těm, co je donutili k očkování. A to nemůže být náhoda :-)

0 3
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3115x
Programátor, rodič a kriticky myslící člověk.

Můj web