Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle neni tema pro lidi, kteri o tom nemaji ani poneti. Jestli ma nekdo v rodine 4 lekare, je to pro nej mozna prima, ale nic to nemeni na jeho moznosti o veci vedet vice, nez nekdo, kdo ma v rodine 4 automechaniky ... ale my proste potrebujeme proti necemu bojovat a protestovat .. a tak si nekdo momentalne vybral Islam, jiny, Zemana a nekdo zase ockovani ... takovy boj nas stmeli a mame pocit, ze jsme dulezitejsi ... aniz by to melo jakykoliv valny smysl :-/

2 0
možnosti
Foto

Paní Zajícová,

ještě jste nepochopila, že s ovcemi je diskuse marná? Pro ně jste hrozbou, protože kdybyste prosadila svou, oni by byli nuceni se sami rozhodovat a to je to, čeho se nejvíce bojí. Vlastní zodpovědnosti.

1 0
možnosti

Pochopila jsem to už dávno. :-) Ale zkouším jestli je vše stále při starém nebo jestli někdo bude mít dost odvahy se podívat na protiargumenty. Jde přece o naše děti

0 0
možnosti
Foto

A lékař tam žádný nevystoupí?

0 0
možnosti

Klaro, az prestane lekarska komora vest karna rizeni, proto lekarum, kteri si dovoli nesouhlasit s ockovanim, pak na takovych demonstracich lekare urcite uvidite. Nemecko je toho zdarnym prikladem ..

0 0
možnosti

Pane autore! Pletete hrušky s jablkama, ale na to už jsme ve Vašich blozích zvyklí. Děti, které mají na očkování nežádoucí reakci, samozřejmě povinné očkování prodělat v termínu nemusí, je jim vypracován a velmi pečlivě dodržován individuální očkovací plán a samozřejmě do předškolního zařízení přijaty budou, tedy pokud jste ten zákon a jeho novelu četl.

Povinné očkování dětem neubližuje, ale chrání je. Vezměte si, když Vámi uvedené děti reagují na kontakt s oslabeným bacilem a složkami vakcíny tak jak reagují, jak budou reagovat na kontakt s tím opravdickým???

Vámi a Vašimi souvěrci kritizovaný zákon chrání nejen očkované děti, ale také ty, které očkované z jakéhokoliv důvodu nemohou.

3 2
možnosti

Vy řešíte odškodňování a vedlejší účinky, my zase zdraví našich dětí a hlavní účinky.

1 0
možnosti

Přeji Vám hezké počasí a vysokou imunitu:-)

0 0
možnosti

Možnost volby? 

Inu, dejme tomu že ano. 

Pak ale také nechte možnost volby druhým. Možnost volby rodičům očkovaných dětí, že nechtějí vaše děti vidět ve školních třídách s těmi svými. Možnost volby zdravotním pojišťovnám, které si budou účtovat zvýšenou sazbu. 

Berete?

0 0
možnosti

vidite a prave proti tomu jdeme demonstrovat ;-D soucasna novela zakona nam prave zarizeni pro castecne ockovane deti zakazuje vytvorit !!;-D;-D;-D

0 0
možnosti

A co zdravotní pojištění?

Domnívám se, že stát by měl umožnit rodičům odmítnout očkování svého dítětě. Ale jen pod podmínkou, že pokud dítě onemocní chorobou, proti které nebylo očkováno, bude povinností rodičů plně hradit léčbu dítěte, aniž by měli právo na pojistné plnění.

0 0
možnosti

A když onemocní chorobou, proti které očkováno bylo? To je jistě v pořádku, že ano? Hlavně že má očkovák plný razítek..

2 0
možnosti

Díííky ,už se těším až se všichni uvidíme. R^Všichni kdo si myslí,že neočkovaní jsou přenašeči šílených nemocí,nejezděte dnes do Prahy a vyhýbejte se ministerstvu zahraničí ;-)Bude tam spousta neočkovaných tak aby na vás něco neskočilo :-);-D

1 0
možnosti

Tak to se na Vás a na aktivistku Malečkovou, co Vám dala plus, už moc těší ministr ZAHRANIČÍ. ;-D

Proti neschopnosti rozlišit "zahraničí" a "zdravotnictví" asi ani jedna z vás dvou očkovaná není. ;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS