Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidský život, pro bandity tohoto druhu, (a, že to byli bandité o tom nelze pochybovat),

neměl ve skutečnosti žádnou cenu. Fragmenty, které jste použil, to jen potvrzují.

5 0
možnosti
Foto

S tím lze sice souhlasit, sami sebe označovali se za bukanýry, ale asi každý bukanýr ví, že semtam nějaký ten galejník se může hodit.

0 1
možnosti

"Zajímavé je, že princip teroru mohutně používají třeba i USA, kde mohou VELMI mocně zasahovat do soukromí nevinných osob. Prostě vás mohou pod správnými záminkami bez soudu a rozsudku držet v cele jak dlouho chtěji.

Zdroj: http://rotter.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=610172";

To vy sam?

0 0
možnosti
Foto

Jak se dívám, tak jste dalším blogerem, kterému MUDr. Vodvářka určil na dálku diagnózu.

Zatím má dle něj asi nejtěžší diagnózu Andrej Babiš ("těžký primitiv"), poté následuje bloger Polák, paní Krusic, pak zřejmě já, pan Řezník a nyní i Vy jste "šílený".

Zato, vysokou inteligencí oplývají blogeři a diskutující, kteří MUDr. Vodvářkovi píšou obdivné a souhlasné příspěvky.

0 5
možnosti
Foto

Vaše mantra je už únavná, mysliteli z Boskovic.Pokud byste četl trochu níže, tak byste seznal, že třeba nesouhlasím s panem Benešem, ale respektuji jej a on možná i mne.

Docela bych ocenil, abyste do každého slaboduchého příspěvku začal už psát jiné jméno. Jinak ovšem, co se týče jistých zřetelných úchylek /na které opravdu, ale opravdu nepotřebuje nikdo studia, aby je poznal/, jste se skromně dal na 4. místo. Patří vám jednoznačné prvenství.

7 0
možnosti
Foto

Berija navrhl Stalinovi vyvraždit polskou inteligenci, kterou předtím věrolomně pochytali při útoku na Polsko se svým alter ego Adolfem Hitlerem.

Takže oněch cca 20 tisíc postřílených Poláků vám nevadí a adorujete masového vraha?

Jste šílený....

10 0
možnosti
Foto

Vy jste u toho rozhovoru byl? A jak to, že Pravomíl Raichl se střetl s těmi polskými důstojníky, když už měli být všichni dávno mrtví. Přišel do Polska až po pádu Paříže.

0 2
možnosti

Víte, co je to socialistický humanizmus?

Ne!

Soudruh Berija jde po nábřeží, potká holčičku a usměje se na ni.

Prosím Vás, a co je na tom humanistického?

Mohl ji přece zastřelit!

4 0
možnosti
Foto

Bez Beriji by SSSR nevyrobilo atomovou bombu. To udělalo z něj supervelmoci. Z tohoto sovětského hlediska mu musí být vše ostatní odpuštěno, navíc se jedná vesměs o dezinformace, v tom byl mistr nad mistry. Ve výrobě dezinformací, určených ke zmatení západních tajných služeb.

2 2
možnosti
Foto

J44a29k78u16b 93R85o12t59h

21. 6. 2017 13:58

Jo, to je pravda. Ty špiony, kteří návod na sestrojení Američanům ukradli, řídil Berija. A pak se děsně divil, když je dopadli a dva popravili.:-/

4 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno.

Karma R^

Pokud se chceme zabývat historickými osobnostmi, musíme se jimi zabývat komplexně a ne pouze jejich zločiny, protože jinak bychom museli za zločince prohlásit většinu politiků, např. Churchilla. O těch současných ani nemluvě.

2 5
možnosti
Foto

Samozřejmě, nebo třeba Trumana, který během vteřiny zabil více lidí než za stejný časový úsek kdokoliv jiný. A argumentovat "menším zlem" je odporné.

0 4
možnosti

Je to příliš dlouhé, takže jsem se na to podíval jen zběžně a nemohu říci, že bych to přečetl v pravém slova smyslu.

Ale nechápu, jak by bylo možné omluvit nějaké křivárny konkrétního vysokého funkcionáře tím, že taková byla doba.

Když mně se nelíbil komunistický režim, nic jsem s tím jako řadový občan nemohl dělat, ale prostě jsem nevstoupil do KSČ a můj podíl na těch špinavostech nepřesáhl podíl řadového občana.

Tu možnost měl i Berija.

V totalitních státech existuje hodně funkcí, do kterých když už se člověk dostane a chce se v nich udržet, musí dělat špinavosti. Ale opakuji: "do kterých když už se člověk dostane a chce se v nich udržet". K tomu však nikdo nikoho nenutí.

Takže Berija zločincem byl.

11 0
možnosti
Foto

Co když věřil, že dosáhne osvobození světového proletariátu? Mír chýším, válku palácům.

0 2
možnosti
Foto

J67a11k69u64b 36R38o26t73h

21. 6. 2017 13:03

Škoda, když už jste nás seznámil s přístrojem, na kterém jste tu odpornost četl, tedy škoda, že jste nám také nenapsal, jak se ten škvár jmenuje, kdo jej vyplodil a kdo jej vydal. Ovšem podle toho, jak dokážete připodobnit dobu krvavého bolševického teroru k současnosti a jasně Beriju adorovat,, vás šacuji na mladého komsomolce. ;-€

13 0
možnosti

My dva si mnohem častěji dáváme záporné body než kladné, ale nyní Vám dávám plus.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS