Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Děkuji Vám z článek. Beru ho jako inspiraci, abych se naučil pořádně anglicky a mohl tak pochopit, na základě jakých informací si tvoříte názor. 

Jinak jsem zatím pořád pro plošné očkování, berte to jako vedlejší účinek Vaší snahy (prosím o čárku do kolonky "pro očkování"). Zkuste jinou metodu osvěty, panika a dehonestování zatím nezabraly.

1 0
možnosti
MM

Diky za clanek. Tyto konflikty zajmu by meli byt eliminovany. Pan Chlibek jak vime cesky narod povazuje za nekompetentni rozhodovat o nasich detech a koukam,ze predpoklada,ze nikdo necte zahranicni tisk :-) Podcenovani se nevyplaci ;-)

5 0
možnosti
Foto

Takže podle vás by měli rozhodovat ti kdo se žádných studií v oblasti imunologie neúčastní a tématu se nevěnují?

Kde je ve vašich materiálech uvedeno, že je společnostmi placen?

1 2
možnosti
PS

Každý jsme jedinečný a plošné očkování je "ploché", špatné. Proč již dávno není aplikované očkování respektující např. krevní skupinu aj. aspekty lidského těla?  Zákonem nařízené očkování zavání socialismem a toho jsme se již v r.1990 zbavili, pokud to někomu uniklo. Asi ano, neboť někteří schvalují i nesmysl z roku 1979, od kdy zavádíme natáčení hodin dvakrát ročně sem a tam. A nikdo neví, proč se tak děje. V případě očkování jsou vedlejší účinky, jen je nikdo nezkoumá, neeviduje. A nepřijímají se opatření pro zkvalitnění očkovacích sér. Nebo se mýlím?R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3115x
Programátor, rodič a kriticky myslící člověk.

Můj web