Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

A mimochodem, pane autore, toto jste četl??? Já jen, abyste věděl, o jak validní informace se odpůrci očkování opírají!!!

http://www.osel.cz/index.php?clanek=5464

2 0
možnosti
DS

Obě mé starší děti (21 a 18) nebyly očkovány žádnou z výše uvedených vakcín, protože tehdy ještě nebyly na trhu. Syn, který měl "zaděláno" na ADHD tím, že mu pozdě diagnostikovali kojeneckou žloutenku, si tuto vlohu "dokonal" tím, že jsem mu nemohla dodržet pevný režim, který, jak známo, hyperaktivní děti potřebují. Tou dobou totiž hexavakcína nebyla a tudíž jsme byli za jeho kojenecké období v poradně snad ob týden. Nezrušíme tedy neonatální poradnu???

Dceři zase pro změnu, ač neměla ani jednu z inkriminovaných vakcín, byla diagnostikována alergie snad na všechno, co Vás napadne, nejsilnější na Ambrozii, rostlinu, která roste ve Středomoří, kam jsme jí vozili, aby vyzdravěla. Na co "svedeme" toto???

Obě děti prodělaly tolikrát opakované otitidy (záněty středouší), několikrát došlo ke spontánnímu prasknutí bubínku, většinou pak píchnutí lékařem. Víte, co bych dala za očkování na Hemofila či Pneumokoka??? Bohužel, minulo je o pár let a kdy jsem se mohla jen strachovat o jejich sluch a imunitu.

A nakonec, víte, co je febrilní reakce??? Vyšší teplota. Na tu jsem upozorňována byla a opravdu k té hrůze došlo!!! Nejmladšímu synkovi (tomu jsem s ohledem na genetickou zátěž z obou stran a možnost očkovat dala k hexavakcíně i pneumokoka) se teplota zvýšila na otřesných 37,2!!! 

Hezký večer všem, přeji:-)

5 0
možnosti
MZ

Je vidět, že jste opravdu odbornice. Zaměnit vyší teplotu s febrilní křečí..

0 0
možnosti
MT

Za ten graf bych vraždil... Myslím si, že kdejaký matematik musí plakat.

7 0
možnosti
PS

Graf jsem pochopil jako ukázku široké škály možných postižení a beru si ho k srdci, už nebudu jíst nemyté ovoce  v kombinaci s jogurtem, dost příznaků je podobných.

2 0
možnosti
MT

To neni blbost. To je realita... :-/

0 0
možnosti
MV

M71a11r47t60i50n 97V22i85t

4. 3. 2015 15:18

Doporucuju si precist napriklad toto http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs286/en/ a pak se sam sebe zeptat, jestli "ockovaci masinerie" jaksi ztraci na vyznamu...

0 0
možnosti
RN

R46o79m78a69n 19N84o35v85ý

4. 3. 2015 16:25

hned první věta : Measles is one of the leading causes of death among young children even though a safe and cost-effective vaccine is available. Nepřipadá vám to zvláštní ? V civilizovaných zemích se na spalničky neumírá, je to vzácné, většina úmrtí je Afrika, spalničky a jejich průběh velmi záleží na stavu organismu, velkou úlohu hraje např. vitamín A, není lepší zajistit těm dětem v africe kvalitní potravu ? Očkování není vždy samospásné, i přes vysokou proočkovanost epidemie jsou a neonemocní jen ti nenaočkování, v posledních dnech se dělá ze spalniček přímo ebola, proboha...vždyt jsme spalničky v dětství všichni prodělali...;-)

2 1
možnosti
RN

R43o27m76a94n 54N56o62v97ý

4. 3. 2015 13:17

R^ není se čemu divit, když hexa a prevenar je dohromady nějakých 1320 ug hliníku, v krvi je norma kolem 10 ug , nad 50 ug je zaznamenána toxicita....o nějaké inertnosti si můžeme nechat zdát... :-/

7 1
možnosti
RN

R98o76m66a15n 73N63o34v93ý

4. 3. 2015 14:24

omlouvám se, 945 ug ,infarix hexa má 820 ug, synflorix 500 ug, prevenar 125 ug,  1320 ug by to bylo pokud by místo prevenaru byl synflorix....

0 1
možnosti
IK

Děkuji za článek. Měli by si ho přečíst zaslepení lidé (to nemyslím ve zlém), kteří si myslí, jak je očkování skvělé. Je zarážející, že na rizika odkazuje dokonce výrobce vakciny v příbalových letácích, avšak ty jsou bagatelizovány, zlehčovány samotnými pediatry! A standardní věta při vyslovení obavy z očkování (zažila jsem několikrát než jsem procitla zcela) "tady mi to podepište, nečtěte to ať se nevyděsíte, za 30 let své praxe jsem se setkala pouze s jedním závažným negativním účinkem". Následně, pokud nějaký neg. účinek či reakci nahlásíte následuje mantra "to NEMŮŽE být z očkování". Co na tom, že jako matka sledujete své dítě 24 hodin denně a pediatr ho zkoukne jen na pár minut v ordinaci, co na tom, že si mezitím prostudujete onen příbalový leták a nahlásíte v souladu s ním účinky. Vždy ujištění, že to určitě není očkováním..

10 3
možnosti
Foto

Porovnejte si českou a anglickou verzi příbalového letáku. Zjistíte, že se v některých aspektech liší.

3 0
možnosti
JM

Martine diky za clanek a pekne shrnuti!!

2 2
možnosti
JT

To bude nejspis nejaka blbost. Jinak by to urady zatrhly.

1 2
možnosti
RN

R77o82m28a32n 29N70o41v42ý

4. 3. 2015 13:18

nebudte naivní...

4 1
možnosti
Foto

Pokud se pouštíte do podobných úvah, je třeba uvést, jaký počet vakcín byl aplikován k počtu závažných komplikací, jež uvádíte. Pak je třeba rozklíčovat, kolik postižených dětí jde na vrub současně probíhajícímu onemocnění, jež bylo očkujícím přehlédnuto /nejčastější komplikace vůbec/. Většina očkování se provádí s odstupem, neznám předpis, který by doporučoval simultánní aplikaci hexavakcíny a prevenaru / s diskuse s kolegy pediatry mám informaci, že takto se nepostupuje.

Dále je třeba uvést kontrolní vzorek neočkovaných dětí, jež za stejnou dobu zemřely na meningokokovou infekci.

Teprve tato srovnání mohou mít jakousi výpovědní hodnotu.

13 1
možnosti
Foto

Kompletnějšímu rozebrání dat z té studie se budu věnovat patrně v dalším článku, nicméně očkovaných budou desítky milionů ročně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3115x
Programátor, rodič a kriticky myslící člověk.

Můj web