Diskuse

Jak zasáhlo očkování do života některých rodin - brožury

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

děkuji. Tento článek by měli číst jak zdraví tak nemocníR^

0 0
možnosti

omyl, to patřilo jinam, do jiné diskuse.

0 0
možnosti
Foto

určitě by se dala vymyslet metoda, která by zjistila zda dítě nebude mít po něm následky, jenomže by byla drahá.

0 0
možnosti
Foto

Tisíc lidí mají po vosím bodnutí červený flíček a tisící první po něm umře. Tak je to i s léky a očkováním. Spoustě lidí antibiotika usnadní vyléčení a někomu léčbu hodně zkomplikují.

3 0
možnosti

Chtela bych nekdy slyset lekare, ktery bude tvrdit, ze ockovani nemuze mit vedlejsi ucinky...

(Natoz, aby se krizoval v udesu)

0 0
možnosti
Foto

Já osobně očkování věřím a své děti jsem očkovat nechal.  S čím ale nesouhlasím je násilné donucení lidí, kteří očkování nevěří, aby museli nechat své děti očkovat a plošně toto pravidlo vymáhat skrze státní pravidla.

2 0
možnosti

No, když očkování způsobilo zdravotní problémy (některých) dětí (a byla to skutečně reakce na očkování?), tak by mě zajímalo, co by asi udělala s dítětem ta choroba, proti které měla být vakcína. Položil si někdo i tuto otázku???

1 0
možnosti

Stokrát jsem si říkala, co by dělali a říkali ti co fanaticky očkování prosazují, kdyby to jedno z tisíce dětí s následky bylo právě to jejich(nebo jejich vnouče, pravnouče). Hezky se to mluví, když vlastně nevíte o co jde. Přitom při každém očkování se hraje ruleta: bude to v pohodě, nebo to bude jeden z tisíce? Co cítí rodič, když první dítě má následky po očkování a druhé mu povinně očkují i když žádal odklad nebo jiný přístup a byl odmítnut. Například chtěl očkovat každou vakcínu zvlášť?

Zkuste si to jen představit.

4 0
možnosti