Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65o19s36e57f 29P44o96t32r

1. 4. 2017 1:22

Křesťanství vytvořilo nanejvýš dokonalou civilizaci, kterou dneska přijímá celý svět. Ve středověku existovali civilizace čínská, japonská, indická, islámská, mayská v Americe..... Všechny tyto civilizace strnuly bez vývoje, pouze křesťanská evropská civilizace dala světu demokracii, vědu, nanejvýš dokonalé umění, průmyslovou výrobu a v současné době tyto výdobytky dobyly nebo dobývají svět, včetně imigrace ve znamení nedám nic, ale chci všechno, co Evropa světu dala.

Pouze lidé s komplexy méněcennosti, popřípadě polovzdělanci, si tuto historickou skutečnost neuvědomují a svévolně przní historii zdůrazňováním toho , co se za 2 tisíce let existence křesťanství nepodařilo.

Pro autora, pana Libeňského a pana Rýznara bych chtěl připomenout, že počátkem 20. století se vzedmula obrovská protikřesťanská vlna, nový náboženský systém, ateistický marxismus - leninismus, který si vyžádal na 100 milionů (slovy : stomilionů) mrtvých, aby ho po 80 letech vlastní obyvatelé odmítli.

Po ateistickém marxismu-leninismu zbývají dva policejní státy Kuba a Severní Korea, které jsou zbytku světa pro smích, a v Evropě dost neomarxistů, a těch 100 milionů mrtvých. Zatímco neomarxismus zachází na úbytě, křesťanství se pozvolna probouzí, na rozdíl od ateistického marxismu-leninismu nemizí - uvědomte si to pane Libeňský!

3 0
možnosti

> Zatímco neomarxismus zachází na úbytě, křesťanství se pozvolna probouzí

Podle některých zdrojů je nejrychleji rostoucí náboženství islám: https://goo.gl/pVsn9G. Mám přitom dojem, že s vydatnou asistencí neomarxistů.

0 0
možnosti

Nic nového....ale neškodí si to všechno zopakovat, pokud člověk má důvod- Mizení křesťanství jím může být-

0 0
možnosti
Foto

Na podobné téma:

Římskokatolickou církev nezaložil Ježíš, ale římští císaři ve4.stol

http://janryznar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=353293

1 1
možnosti

Dobrý večer pane Rýznar. Nevěděl jsem,že mÁte svůj blog. Máme naprosto stejné zaměstnání,i když už jsem v důchodu. Moje navíc je hydraulika, pneumatika a též roboty. Koncem června navštívím Č.R. Mějte se hezky.:-)

0 0
možnosti
Foto

Bezva počtení. Díky za tip na knihu.

0 0
možnosti

Nudíte. Takové obecně známé věci z pera pop-historika. S tím ani nemá smysl polemizovat. V dějinách křesťanství se stalo hodně špatných věcí, přesto platí úsloví Abusus non tollit usum - zneužívání neruší řádné užití.

A protože blog obsahuje více cizích citací než vlastního textu, měl by být správně redakcí smazán.

2 2
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3115x
Programátor, rodič a kriticky myslící člověk.

Můj web